algemeen
zorgsector.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Algemeen

 • Alcoholisme
  Alcoholisme en de Verslavingszorg
  http://www.verslaving.nu/html/alcoholverslaving.htm
 • Nrg-nl.com
  Nrg is een ecn-kema company die diensten levert aan overheid, nucleaire en niet-nucleaire industrie met consultancy, wetenschappelijkscientific research and engineering. nrg is een grote producent van radio-isotopen voor de medische sector.
  http://www.nrg-nl.com/indexnl.html
 • Waarborgfonds voor de zorgsector
  Het waarborgfonds voor de zorgsector (wfz) is een onafhankelijk instituut dat zorginstellingen de mogelijkheid biedt voordelige leningen af te sluiten.
  http://www.wfz.nl/
 • Ziekenhuis tv
  Looman Hospitality TV Solutions verzorgt televisie en internet oplossingen voor de hospitality branche in de Benelux.
  http://www.looman.tv/Produkten-en-Diensten/Levering,-installatie-&-onderhoud-van-ziekenhuis-tv
 • Zorgdienstenine vacatures%20in%20de%20zorg
  werken in de zorg? Vacaturebank www.zorgdienstenonline.nl is dé nationale vacaturebank met zorgvacatures, zorgbanen, bijbanen en stageplaatsen door heel Nederland. www.zorgdienstenonline.nl is één van de belangrijkste vacaturesites in de zorg.
  http://www.zorgdienstenonline.nl/vacatures%20in%20de%20zorg/
 • Zorgfactor.nl
  Zorgfactor.nl is een onafhankelijk interactief platform dat uitgebreide informatie biedt over zorgaanbieders en zorgproducten. Zorginstellingen en -bedrijven hebben de mogelijkheid om een eigen presentatiepagina te maken en zo hun diensten, vacatures en/of produkten aan te bieden. Bezoekers van het digitale medium kunnen uit het aanbod kiezen en rechtstreeks contact opnemen met de gewenste instelling of het bedrijf. Naast het presenteren van zorgdiensten biedt dit medium ook een agenda met belangrijke data omtrent gezondheidszorg en welzijn en een nieuwspagina die u op de hoogte houdt van het laatste nieuws. Zorgfactor.nl richt zich op een brede doelgroep. Zo worden ook ZZP-ers, patiëntenorganisaties en stichtingen uitgenodigd om zich te presenteren op het platform. Behalve voor particuliere zorgzoekers biedt de site ook informatie voor professionals in de zorg. Iedereen die informatie heeft met betrekking tot gezondheidszorg en welzijn kan een item plaatsen in de gewenste rubriek.
  http://www.zorgfactor.nl/?page=Home
 • Zorgportaal

  http://www.zorgportaal.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Algemeen